0 produse adaugate   0726.279.324           
Munca in echipa sta la baza intregii noastre activitati
Stim ca putem atinge noi standarde in relatia cu clientii nostri numai daca intelegem pe deplin nevoile si asteptarile lor
Scopul nostru este ca succesul sa fie al ambelor parti, al clientilor nostri si al nostru
Preocuparea noastra constanta este sa inregistram progrese sustinute in domeniul instalatiilor
Ajutam clientul sa aleaga solutiile tehnice potrivite lui
Despre noi
 
Cine suntem?

Inca din anul 2008, anul infiintarii ANCOR Design am fost preocupati de realizarea unor lucrari de calitate, incepand cu activitatea de proiectare instalatii pentru constructii. Apoi, din 2009 ne-am largit serviciile, activand si in sectorul executiilor de instalatii. Cu fiecare an ne-am imbunatatit serviciile si oferta in asa fel incat clientii nostri sa beneficieze de solutii complete de la un singur furnizor, solutii ce cuprind proiectarea, furnizarea de echipamente si materiale, montaj si punere in functiune. 
Modul in care abordam parteneriatul cu cei care apeleaza la serviciile noastre se realizeaza in deplina transparenta. Noi credem in succesul performantei bazate pe axioma prestarii serviciilor catre clienti prin eforturile unei echipe integrate de profesionisti specializati in solutii la nevoile acestora, fie ca este vorba de proiectare instalatii termice, sanitare sau ventilare.

Misiune

Prin serviciile noastre de executie, proiectare si mentenanta instalatii termice, sanitare si ventilare dorim sa creem parteneriate de succes, astfel incat interesele clientilor sunt puse in prim plan.
Important pentru noi este sa nu ne mai intoarcem la lucrare. Rata revenirii noastre la lucrare este minima. Pretul nu este criteriu cel mai important. Ajutam clientul sa aleaga solutiile tehnice potrivite lui. Suntem pe toata durata lucrarii la dispozitia lui, chiar si in perioada de garantie, care de cele mai multe ori este de 24 luni. Asiguram sprijin logistic in ceea ce priveste materiale si echipamente din sfera noastra de interes.

Obiective

Preocuparea noastra constanta este sa inregistram progrese sustinute in domeniul instalatiilor. Pentru aceasta vrem sa construim relatii de afaceri pe termen lung si sa fim partenerii clientilor nostri.

Valori

Deciziile, actiunile si obiectivele ANCOR Design sunt fundamentate pe valori care reprezinta esenta relatiei pe care dorim sa o dezvoltam cu dumneavoastra:
» Angajamentul fata de client. Stim ca putem atinge noi standarde in relatia cu clientii nostri numai daca intelegem pe deplin nevoile si asteptarile lor. Astfel, dorim sa integram perfect serviciile pe care le oferim in satisfacerea nevoii dumneavoastre, adaugand valoare in fiecare etapa a parteneriatului nostru, prin calitate, profesionalism, rapiditate si seriozitate.
» Munca in echipa sta la baza intregii noastre activitati. Experienta echipei noastre, dublata de solicitudine si profesionalism reprezinta cheia succesului in activitatea echipei ANCOR.
 
                                             

  0726.279.324
Despre noi
Servicii
Portofoliu
Produse
Promotii
Contact
 
          
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2013 Ancor Design.
Toate drepturile rezervate