Logo

Cosul meu: 0 lei

Amenajare restaurant

Home / Lucrari executate / Amenajare restaurant
CATEGORII PRODUSE

Amenajare restaurant

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 
Cerere de oferta

Cine suntem?

Inca din anul 2008, anul infiintarii ANCOR Design am fost preocupati de realizarea unor lucrari de calitate, incepand cu activitatea de proiectare instalatii pentru constructii. Apoi, din 2009 ne-am largit serviciile, activand si in sectorul executiilor de instalatii. Cu fiecare an ne-am imbunatatit serviciile si oferta in asa fel incat clientii nostri sa beneficieze de solutii complete de la un singur furnizor, solutii ce cuprind proiectarea, furnizarea de echipamente si materiale, montaj si punere in functiune.
Modul in care abordam parteneriatul cu cei care apeleaza la serviciile noastre se realizeaza in deplina transparenta. Noi credem in succesul performantei bazate pe axioma prestarii serviciilor catre clienti prin eforturile unei echipe integrate de profesionisti specializati in solutii la nevoile acestora, fie ca este vorba de proiectare instalatii termice, sanitare sau ventilare.

Misiune

Prin serviciile noastre de executie, proiectare si mentenanta instalatii termice, sanitare si ventilare dorim sa creem parteneriate de succes, astfel incat interesele clientilor sunt puse in prim plan.
Important pentru noi este sa nu ne mai intoarcem la lucrare. Rata revenirii noastre la lucrare este minima. Pretul nu este criteriu cel mai important. Ajutam clientul sa aleaga solutiile tehnice potrivite lui. Suntem pe toata durata lucrarii la dispozitia lui, chiar si in perioada de garantie, care de cele mai multe ori este de 24 luni. Asiguram sprijin logistic in ceea ce priveste materiale si echipamente din sfera noastra de interes.

Obiective

Preocuparea noastra constanta este sa inregistram progrese sustinute in domeniul instalatiilor. Pentru aceasta vrem sa construim relatii de afaceri pe termen lung si sa fim partenerii clientilor nostri.


Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Amenajare restaurant
Articole blog

Amenajari interioare pentru baruri si restaurante

20.06.2019 | Fara categorie
Cine se gândește să-și transforme radical localul, astfel încât să capteze atenția...
  BRAND-uri Produse  
Aboneaza-te la newsletter!