Logo

Cosul meu: 0 lei

Servicii

Home / Servicii
CATEGORII PRODUSE

Servicii

Afla PRET - te sunam URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Ancor Design S.R.L. - Consultanta, proiectare, mentenanta si executie instalatii termice sanitare si ventilatii.

 Inca din anul 2008, anul infiintarii ANCOR Design, am fost preocupati de realizarea unor lucrari de calitate, incepand cu activitatea de proiectare instalatii pentru constructii.
Din 2009 ne-am largit serviciile, activand si in sectorul executiilor de instalatii, oferind in paralel si servicii de garantie si postgarantie.
La sfarsitul anului 2009 am creat departamentul de service si mentenanta in domeniul HVAC iar, in anii ce au urmat, am reusit sa extindem aceasta activitate pentru toate tipurile de instalatii.
Noi credem in succesul performantei bazate pe axioma prestarii serviciilor catre clienti prin eforturile unei echipe integrate de profesionisti specializati in acordarea de solutii la nevoile acestora.
De asemenea, consideram ca parteneriatul cu cei care apeleaza la serviciile noastre trebuie tratat cu deplina transparenta.
O cladire are nevoie de proiect pentru a fi conceputa, de executie pentru a lua nastere si de o buna mentenanta pentru a trai.
Pentru a putea tine costurile de intretinere la minim o cladire are nevoie de o cat mai buna calitate a celor trei elemente enumerate mai sus.

Articole blog

Amenajari interioare pentru baruri si restaurante

20.06.2019 | Fara categorie
Cine se gândește să-și transforme radical localul, astfel încât să capteze atenția...
  BRAND-uri Produse  
Aboneaza-te la newsletter!